Indiase curry met pangasiusfilet
Indiase curry met pangasiusfilet

Indiase curry met pangasiusfilet

25 min. bereiden
152waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

basmatirijst

2 el

olie

1

ui

600 g

prei

1 pot

Indiase

400 g

pangasiusfilet

200 g

tuinerwten

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzigingen op de verpakking. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui 3 min. Voeg hierna de prei toe en bak 2 min. mee. Voeg de currysaus en 75 ml water toe en verwarm tot de saus bijna kookt. Draai het vuur laag.

2

Snijd de pangasiusfilet in stukken. Leg de vis in de pan van de currysaus en stoof met de deksel op de pan in 10 min. gaar.

3

Kook de tuinerwten 3 min. in water en schep door de rijst. Schep de curry in 4 kommen en serveer de rijst met tuinerwten erbij.

tip

algemeenStrooi voor een typisch Indiaas accent wat fijngesneden blaadjes verse koriander over het gerecht. Ook lekker met Indiaas naanbrood.

Prei wassen

Instructievideo - 00:29 min.