Indiase curry van karbonades met bloemkool
Indiase curry van karbonades met bloemkool
bewaar
bewaar

Indiase curry van karbonades met bloemkool

30 min. bereiden
51waarderingen

    Aan de slag

    1

    Karbonades in stukken snijden, eventueel botje verwijderen. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Vlees in ca. 4 min. bruin bakken. Ui toevoegen en 1 min. meebakken. Saus erbij schenken en geheel tegen de kook aan brengen. Vlees in saus in 25 min. laten garen. Intussen rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Bloemkool en paprika laatste 10 min. met vlees meeverhitten. Indiase curry met zout en peper op smaak brengen en met rijst serveren.

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Indiase curry van karbonades met bloemkool

    Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

    Dit heb je nodig