Indiase linzencurry
Indiase linzencurry
bewaar
bewaar

Indiase linzencurry

Voor vegetariërs die houden van voedzaam – met een beetje pit!

25 min. bereiden
82waarderingen

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper de ui. Maak de paprika's schoon en snijd in blokjes. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui. Bak de paprika's 2 min. mee.

2

Laat de linzen uitlekken. Roer de linzen en de saus door de groenten en laat 10 min. zachtjes sudderen. Serveer met rijst. Lekker met komkommersalade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Indiase linzencurry

Voor vegetariërs die houden van voedzaam – met een beetje pit!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig