Rijst met Indiase garnalencurrysaus
645 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
2
500 g
1
1 pot
3 bakjes
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2004 week 48-49 - 2004 week 48-49
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien pellen en snipperen. Tomaten schoonmaken. Mango schillen. Tomaten en mango in stukjes snijden. In pan ui in olie fruiten. Tomaten toevoegen en 2 min. meebakken. Mango en saus erbij doen en 10 min. verwarmen. Laatste 2 min. garnalen meewarmen. Curry met rijst serveren.
Rijst met Indiase garnalencurrysaus

hoofdgerecht
4 personen
645 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien pellen en snipperen. Tomaten schoonmaken. Mango schillen. Tomaten en mango in stukjes snijden. In pan ui in olie fruiten. Tomaten toevoegen en 2 min. meebakken. Mango en saus erbij doen en 10 min. verwarmen. Laatste 2 min. garnalen meewarmen. Curry met rijst serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g basmatirijst
2 uien
500 g vleestomaten
1 mango
1 pot Indiase currysaus
3 bakjes Hollandse garnalen




