Kort-in-de-keuken spaghetti bolognese
Kort-in-de-keuken spaghetti bolognese
bewaar
bewaar

Kort-in-de-keuken spaghetti bolognese

Gewoon een goed gevulde maaltijd. Punt.

25 min. bereiden
116waarderingen

Aan de slag

1

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper de ui. Maak de bleekselderij schoon, was en snijd in stukjes. Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes.

2

Verhit de olie in een braadpan. Fruit de ui en bleekselderij in ca. 3 min. Voeg de gehakt toe en bak in ca. min. rul. Breng op smaak met worcestershiresaus, peper en eventueel zout. Voeg de champignons toe en bak ca. 5 min. toe. Voeg de tomatensaus toe en warm ca. 3 min. mee Serveer de spaghetti met de bolognesesaus.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kort-in-de-keuken spaghetti bolognese

Gewoon een goed gevulde maaltijd. Punt.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig