Kort-in-de-keuken spaghetti bolognese
Kort-in-de-keuken spaghetti bolognese

Kort-in-de-keuken spaghetti bolognese

Gewoon een goed gevulde maaltijd. Punt.

25 min. bereiden
114waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

spaghetti

1

ui

4 stengels

bleekselderij

250 g

champignons

3 el

traditionele olijfolie

500 g

rundergehakt

3 el

worcestershiresauce

390 g

soffritto

Gewoon een goed gevulde maaltijd. Punt.

Aan de slag

1

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper de ui. Maak de bleekselderij schoon, was en snijd in stukjes. Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes.

2

Verhit de olie in een braadpan. Fruit de ui en bleekselderij in ca. 3 min. Voeg de gehakt toe en bak in ca. min. rul. Breng op smaak met worcestershiresaus, peper en eventueel zout. Voeg de champignons toe en bak ca. 5 min. toe. Voeg de tomatensaus toe en warm ca. 3 min. mee Serveer de spaghetti met de bolognesesaus.