bewaar
Pizza hummus en verse kruiden
Pizza hummus en verse kruiden
bewaar

Pizza hummus en verse kruiden

Zin in pizza vanavond? Deze variant met pikante hummus en tomaatjes zet je lekker snel op tafel.

10 min. bereiden
20 min. wachten
136waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

koelverse Italiaanse houtovenpizzabodems

30 g

verse basilicum

500 g

cherrytomaten

400 g

pikante hummus

2 bakjes

tuinkers

4 el

geroosterde pijnboompitten

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Zin in pizza vanavond? Deze variant met pikante hummus en tomaatjes zet je lekker snel op tafel.

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 240 °C. Leg de pizzabodems elk op een stuk bakpapier. Schuif 2 bodems op een bakplaat. Bak ca. 8 min. in de oven. Als je ze tegelijk boven elkaar bakt, verwissel dan na 4 min. de bakplaten. Neem uit de oven en bak zo nog eens 2 bodems. Snijd de blaadjes van het basilicum grof. Halveer de cherrytomaten. Verdeel de hummus over de pizza’s en bestrooi met de tuinkers, het basilicum, de pijnboompitten en cherrytomaten.

combinatietipLekker met pittige radijsmix (rauwkost, zak 150 g).

Pizza hummus en verse kruiden

Instructievideo - 01:16 min.