- 1
- 2
- 3
Ingrediënten
Meer Aziatische keukens
Meer Aziatische keukens
Aantal personen
1 eetlepel sesamzaad | |
3 bosuien | |
300 gram eiernoedels | |
3 eetlepel gochujang | |
3 eetlepel sojasaus | |
4 eetlepel sesamolie | |
3 eetlepel rijstazijn | |
3 eetlepel honing | |
3 tenen knoflook |
Verhit een koekenpan zonder boter of olie, rooster het sesamzaad 2 min. en haal uit de pan. Snijd de bosui in hele dunne ringetjes.
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Doe ondertussen de gochujang, sojasaus, sesamolie, rijstazijn en honing in een ruime kom. Rasp de knoflook erboven en meng goed met een garde.
Meng de noedels met de saus en verdeel over borden. Bestrooi met het sesamzaad en de bosui.