Vegan hapjes
Feestje upcoming of gewoon lekker aan het bankhangen? Deze vegan hapjes zijn perfect voor ieder moment. Wat dacht je van vegan albondigas of avocadodip met snoepgroenten? Daar kan je gewoon niet van afblijven. Echt, probeer het maar!

Kruidige bloemkoolbites uit de oven maken
Ingrediënten
6 personen
400 g
koelverse bloemkoolroosjes
2 el
milde olijfolie
2 tl
garam masala
1 tl
uienpoeder
1 tl
paprikapoeder
½ tl
zout
150 g
zongerijpte mango
1½ tl
sriracha sauce
Dit heb je nodig
bakpapier
staafmixer met hoge beker
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Snijd de bloemkoolroosjes in gelijke stukken van ca. 4 cm. en doe in een kom. Meng de olie, garam masala, uienpoeder, paprikapoeder en het zout. Spatel door de bloemkool.
- Verdeel de bloemkool over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster ca. 15 min. in het midden van de oven.
- Doe ondertussen de mango in een hoge beker en pureer met de staafmixer. Breng op smaak met de srirachasaus. Serveer de bloemkoolnuggets met de mangodip.