Vegetarische eiergerechten
Zoek je de beste vegetarische gerechten met ei? Bekijk dan de topselectie van lekkerste vega eirecepten. Van chic gepocheerd tot verwerkt in quiche.

Shakshuka met volkorenbrood
Ingrediënten
4 personen
3
rode uien
1 el
traditionele olijfolie
3
puntpaprika's
400 g
tomatenblokjes in tomatensap
4
middelgrote eieren
1
AH Liefde & Passie volkorenbrood
- Snijd de uien in ringen. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 10 min. op laag vuur.
- Halveer ondertussen de paprika’s, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Voeg toe aan de ui en bak 5 min. mee op laag vuur.
- Voeg de tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Breek de eieren erboven. Laat in 6 min. met de deksel op de pan op laag vuur stollen.
- Snijd het brood in sneetjes. Serveer bij de shakshuka om mee te dopen.