Kerstmakers

5x kerstmakers: extra glitter en spektakel op je bord

Kerst is bij uitstek het feest om te schitteren met je culinaire gerechten. Ben jij dit jaar op zoek naar extra glitters en spektakel op je borden? Met onze Kerstmakers zijn je gerechten in een keer klaar voor kerst. Spectaculair makkelijk!

1. Parels, sterrenmix of red velvet koekkruimel toppings

Maak je gerecht helemaal af met onze feestelijke toppings. Wat dacht je van gouden parels, mini meringue of red velvet koekkruimels? De mix van fijne koekkruimels, gouden musket en groene hulstblaadjes zorgen voor een glitter- en glamoureffect. Dit wil je!

2. Gouden suikerpin of glitterspray

We houden ervan: suikerspin! In het roze altijd al onweerstaanbaar, maar als Kerstmaker in een gouden jasje echt perfect bij het kerstdiner. En wat dacht je van onze glitterspray: hiermee krijgt elk drankje en gerecht een extra kerst look.

3. Gedroogde sinaasappelschijfjes

Het klassieke gedroogde sinaasappelschijfje kan je op vele manieren gebruiken. Je kan ze gebruiken om een cadeautje mee te versieren, bijvoorbeeld met bruin papier, kaneel en keukentouw. Doe een schijfje in je cocktail (of mocktail) om je drankje feestelijk te versieren. Maar je kan een ze ook gebruiken als versiering op je dessert of gebruik ze bij het koken van je stoofpeertjes.

4. Versier je eigen ijstaart of meringue

Deze kun je versieren met fruit, allerlei kerstmakers en maak het zo gek als je wil. Steel met gemak de show!

5. Pistokeddos

We horen je denken: Pistokeddos wat? Pistokeddos zijn de enige echte Italiaanse lange vingers. Deze lange vingers zijn één van de meest geliefde dolci – zoetigheden - in Sardinië. Ze hebben een goede suikerlaag aan de buitenkant en zijn licht knapperig vanbinnen. Je kan er de perfecte tiramisu mee maken. Ze zijn ook erg lekker als koekje bij de koffie of je kan ze – als een echte Italiaan - in de cappuccino dopen bij het kerstontbijt. Buon appetito!

Extra Kerstmakers: Bakvormen

Ook met deze bijzondere bakvormen steel je de show. Onze favoriet? Deze dadeltulband.