Lasagne met zalm en spinazie
Lasagne met zalm en spinazie

Lasagne met zalm en spinazie

Voor deze lasagne sta je 20 min. in de keuken en de oven doet de rest!

20 min. bereiden
35 min. oventijd
619waarderingen

Ingrediënten

4 personen

900 g

diepvries spinazie à la crème

500 g

diepvries wilde zalm

12

AH Vrij van glu­ten lasagnebladen

250 g

roomkaas kruiden

50 g

geraspte belegen kaas

Voor deze lasagne sta je 20 min. in de keuken en de oven doet de rest!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de spinazie in een hapjespan. Snijd ondertussen de stukken zalm in reepjes.

2

Bedek de bodem van de ovenschaal met een dun laagje spinazie. Leg daarop de lasagnebladen. Bedek weer met een laagje spinazie. Verdeel daar 1/3 deel van de zalmreepjes over en verdeel daarover 60 g roomkaas.

3

Dek af met lasagnebladen, druk aan en verdeel daar weer spinazie, 1/3 zalm en 60 g roomkaas over. Maak zo nog 1 laag. Houd wat spinazie over. Bedek de bovenste laag met lasagnebladen en verdeel daar de rest van de spinazie en de rest van de roomkaas over.

4

Bestrooi met de geraspte kaas en bak ca. 35 min. in het midden van de oven.