Pastasalade met frambozen en blauwaderkaas
Frambozen en blauwaderkaas: een goed team!

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 250 g farfalle
- 1 courgette
- 400 g geraspte bietjes
- 150 g peen julienne
- 75 g Castello blue blauwaderkaas
- 30 g verse basilicum
- 100 ml sladressing blue cheese
- 125 g verse frambozen
- 30 g saladepijnboompitten
Advertentie
Bereiden
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Rasp ondertussen de courgette met de grove rasp in de keukenmachine. Doe met de biet en de peen in een ruime schaal. Verkruimel de kaas.
- Scheur het basilicum in grove stukken en voeg 2/3 ervan toe aan de groenten. Schep de pasta, dressing en blauwaderkaas erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de frambozen, pijnboompitten en de rest van het basilicum over de pastasalade.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 485 kcal
- eiwit 18 g
- koolhydraten 62 g
-
vet 17 g
waarvan verzadigd 5 g - natrium 495 mg
- vezels 7 g
Ook te zien in
Pastasalade met frambozen en blauwaderkaas
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Pastasalade met frambozen en blauwaderkaas
- 250 g farfalle
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat goed uitlekken.
- 1 courgette
- 400 g geraspte bietjes
- 150 g peen julienne
- 75 g Castello blue blauwaderkaas
Rasp ondertussen de courgette met de grove rasp in de keukenmachine. Doe met de biet en de peen in een ruime schaal. Verkruimel de kaas.
- 30 g verse basilicum
- 100 ml sladressing blue cheese
Scheur het basilicum in grove stukken en voeg 2/3 ervan toe aan de groenten. Schep de pasta, dressing en blauwaderkaas erdoor.
- 125 g verse frambozen
- 30 g saladepijnboompitten
Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de frambozen, pijnboompitten en de rest van het basilicum over de pastasalade.