Vegacurry tandoori met groene groenten en quinoa
Met maar 5 ingrediënten zet je al een heerlijke verse tandoori op tafel.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 300 g quinoa plus
- 2 el milde olijfolie
- 160 g stukjes als van kip
- 400 g bloemkool- en broccoliroosjes
- 400 g Patak's tandoorisaus
- 400 g verse spinazie
Advertentie
Bereiden
- Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een grote hapjespan. Bak de stukjes als van kip 3-4 min. tot ze goudbruin zijn.
- Snijd de bloemkool- en broccoliroosjes door de helft. Voeg toe aan de stukjes als van kip. Roer de tandoorisaus door de groente. Laat het 15 min. stoven met de deksel op de pan, tot de groente beetgaar is. Voeg de laatste 2 min. de spinazie toe en roer goed door. Serveer de quinoa met de curry.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 565 kcal
- eiwit 26 g
-
koolhydraten 60 g
waarvan suikers 10 g -
vet 22 g
waarvan verzadigd 5 g - natrium 520 mg
- vezels 11 g
Ook te zien in
Vegacurry tandoori met groene groenten en quinoa
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Vegacurry tandoori met groene groenten en quinoa
- 300 g quinoa plus
Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 2 el milde olijfolie
- 160 g stukjes als van kip
Verhit de olie in een grote hapjespan. Bak de stukjes als van kip 3-4 min. tot ze goudbruin zijn.
- 400 g bloemkool- en broccoliroosjes
Snijd de bloemkool- en broccoliroosjes door de helft. Voeg toe aan de stukjes als van kip.
- 400 g Patak's tandoorisaus
Roer de tandoorisaus door de groente. Laat het 15 min. stoven met de deksel op de pan, tot de groente beetgaar is.
- 400 g verse spinazie
Voeg de laatste 2 min. de spinazie toe en roer goed door. Serveer de quinoa met de curry.