Kip in Parmaham met broccoli en rijst
525 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
2
100 g
2 el
400 g
1
1 bakje
Dit heb je nodig
wok
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2006 week 50-51 - 2006 week 50-51
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Kipfilets halveren. Kipfilets met peper bestrooien en parmaham om kipfilets wikkelen. In koekenpan 1 el olie verhitten. Kipfilet aan alle kanten bruinbakken. Vuur laag draaien en kipfilets in ca. 10 min gaarbakken, af en toe keren. Broccoli schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. Stronk schillen en in stukje snijden. Ui pellen en snipperen. Tomaatjes halveren. In wok rest van olie verhitten. Ui en broccoli 5 min. roerbakken. Afgegoten rijst en tomaatjes erdoor scheppen. Rijst 1 min. meebakken. Met zout en peper op smaak brengen. Broccolirijst met kip in Parmaham serveren.
Kip in Parmaham met broccoli en rijst

hoofdgerecht
4 personen
525 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Kipfilets halveren. Kipfilets met peper bestrooien en parmaham om kipfilets wikkelen. In koekenpan 1 el olie verhitten. Kipfilet aan alle kanten bruinbakken. Vuur laag draaien en kipfilets in ca. 10 min gaarbakken, af en toe keren. Broccoli schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. Stronk schillen en in stukje snijden. Ui pellen en snipperen. Tomaatjes halveren. In wok rest van olie verhitten. Ui en broccoli 5 min. roerbakken. Afgegoten rijst en tomaatjes erdoor scheppen. Rijst 1 min. meebakken. Met zout en peper op smaak brengen. Broccolirijst met kip in Parmaham serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g wilde en witte rijst
2 kipfilets
100 g Parmaham
2 el olie
400 g broccoli
1 ui
1 bakje cherrytomaten
Dit heb je nodig
wok




