bewaar
Lauwwarme linzensalade
Lauwwarme linzensalade
bewaar

Lauwwarme linzensalade

25 min. bereiden
145waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3

bosuitjes

2 teentjes

knoflook

1 doosje

cherrytomaten

1 zakje

rucola

3 el

olijfolie

2 blikken

linzen

75 g

geraspte Parmezaanse kaas

1

stokbrood

Aan de slag

Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden. Knoflook pellen en snipperen. Tomaten wassen en halveren. Rucola wassen. In braadpan olie verhitten. Bosui en knoflook ca. 2 minuten fruiten. Tomaten ca. 2 minuten meebakken. Linzen afgieten en toevoegen en ca. 4 minuten goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. 2/3 deel van rucola over vier borden verdelen. Rest van rucola fijn snijden. Linzen over rucola verdelen. Kaas erover strooien. Rest van rucola erover verdelen. Serveren met stokbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Lauwwarme linzensalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig