- 1
- 2
- 3
Vegetarische aspergegerechten
De beste vegetarische aspergegerechten? De allerlekkerste recepten met asperges vind je hier. Heerlijk met aardappel, ei en botersaus bijvoorbeeld.
De beste vegetarische aspergegerechten? De allerlekkerste recepten met asperges vind je hier. Heerlijk met aardappel, ei en botersaus bijvoorbeeld.
Aantal personen
4 eetlepel zonnebloemolie | |
900 gram aardappelschijfjes | |
500 gram diepvries groene asperges | |
400 gram champignons | |
25 gram ongezouten roomboter | |
1 bospaddenstoelenbouillontablet | |
200 gram zuivelspread bieslook light | |
2 theelepel gedroogde tijm |
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de aardappelschijfjes in 10 min. goudbruin op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Snijd ondertussen de houtachtige onderkant (3 cm) van de asperges. Snijd de champignons in kwarten.
Verhit de boter in een hapjespan en bak de asperges en champignons 6 min. op hoog vuur. Verkruimel het bouillontablet erboven en voeg de zuivelspread en tijm toe. Laat 5 min. zachtjes koken met de deksel op de pan. Schep af en toe om.
Serveer de ragout met de aardappelschijfjes.