
Vegetarische curry
Curry is misschien wel het meest troostrijke gerecht ever. Precies goed gekruid, romig en goedgevuld met allerlei groenten, kun je het makkelijk zonder vlees of vis maken. Voor extra vulling in je vegetarische curry kun je kiezen voor bijvoorbeeld tofu, of paneer.

Vegetarische curry maken: zo doe je dat
Ingrediënten
4 personen
275 g
notenrijst
300 g
geschilde bospenen
1
ui
2 el
zonnebloemolie
400 g
vega wokstukjes
200 g
aspergebroccoli
400 ml
Patak's tandoori currysaus
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de wortels in schuine plakjes van 1 cm. Snijd de ui in halve ringen.
- Verhit de olie in een wok en roerbak de ui 2 min. Voeg de wokstukjes toe en bak 2 min. mee. Doe de wortel erbij en roerbak 1 min. mee. Voeg de aspergebroccoli en tandoorisaus toe. Laat de groente op laag vuur in 10 min. gaar worden. Serveer de vegetarische curry met de notenrijst.