Gevulde portobello recepten
Gevulde portobello recepten

Gevulde portobello recepten

Portobello’s zijn picobello om te vullen, juist omdat deze kastanjechampignons zo groot zijn. Geitenkaas, gorgonzola, blauwe kaas: elke kaas is een topvulling. Leg je gevulde portobello ook eens op de BBQ of maak er een pizza van!

Gevulde portobello recepten

Gevulde portobello’s maken: zo doe je dat

Gevulde portobello’s maken: zo doe je dat

Ingrediënten

4 personen

4

portobello champignons

2 el

milde olijfolie

1

limoen

1 takje

verse tijm

100 g

witte kaas

75 g

waterkers

Dit heb je nodig

  • barbecue

  1. Bestrijk de champignons dun met olie en bestrooi ze met zout en (versgemalen) peper. Rasp 1/2 theelepel van de groene limoenschil af. Prak de limoenschil en de tijmblaadjes door de kaas en breng op smaak met (versgemalen) peper.
  2. Verdeel het kaasmengsel over de open onderkant van de portobello's. Leg ze met de hoedjes naar beneden 7-10 min. op de barbecue tot de kaas is gesmolten. Serveer de portobello's met waterkers.