Makkelijke recepten
Makkelijke recepten

Makkelijke recepten

Makkelijke recepten koken zonder poespas: dat kan. Hier vind je al onze recepten met minder dan 5 ingrediënten plús recepten die in 15 minuten op tafel staan. Lekker snel en makkelijk!

Makkelijke recepten

Pasta carbonara voor 1
Pasta carbonara voor 1

Pasta carbonara voor 1

Ingrediënten

voor 1 personen
  • 100 g spaghetti
  • 50 g gerookte spekreepjes
  • 25 g Parmezaanse kaas
  • 5 g verse platte peterselie
  • 1 klein ei
  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af maar bewaar een kopje kookvocht. Bewaar de pasta van het vuur af. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak de spekreepjes op middelhoog vuur 5 min.
  2. Rasp ondertussen de kaas. Snijd de peterselie fijn. Klop het ei los in een kommetje. Voeg 15 g kaas toe en breng royaal op smaak met versgemalen peper.
  3. Voeg de spekreepjes inclusief het bakvet toe aan de pasta. Roer er het eimengsel door. Voeg als de pasta te droog is wat kookvocht toe. Verdeel de pasta over een diep bord. Bestrooi met de peterselie en de rest van de kaas.

De perfecte basis

Als iets het succes van je gerecht bepaalt, dan is het een goede basis. Heinz Tomato Frito is op traditionele wijze bereid, door de knoflook en ui 2,5 uur in olie te laten sudderen en daarna te mengen met onze heerlijke zongerijpte tomaten voor een onweerstaanbare rijke smaak. De delicate smaak en de zachte textuur is de perfecte basis voor in een pasta, in stoofgerechten, op een pizza of in een soep. Heinz Tomato Frito is een smaakvolle rijke basis voor elk gerecht. Jouw favoriete gerechten krijgen meer smaak met Heinz Tomato Frito. (advertorial)