Fusilli
Fusilli

Fusilli

Vegetarische pastasalade met avocado, veldsla, komkommer & feta
Vegetarische pastasalade met avocado, veldsla, komkommer & feta

Vegetarische pastasalade met avocado, veldsla, komkommer & feta

Ingrediënten

voor 1 personen
  • 80 g groene erwten fusilli
  • 3 snoepkomkommers
  • 1 eetrijpe avocado
  • 30 g veldsla
  • 50 g witte kaas
  • 1 el crème fraîche
  • 1 el La Morena Mexican green salsa
  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel onder koud stromend water. Laat goed uitlekken.
  2. Snijd de komkommers in plakjes. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in blokjes.
  3. Meng de pasta, veldsla, komkommer en avocado op een bord. Breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de kaas erboven.
  4. Roer de crème fraîche los met een paar druppels water en besprenkel over je salade. Sprenkel ook de salsa erover.