BBQ-salade
BBQ-salade

BBQ-salade

Als je de barbecue toch aan hebt staan, bereid er dan meteen je salade op! Of serveer ‘m als bijgerecht. Van aardappelsalade tot salade van gegrilde groente tot fruit: de barbecue geeft een heerlijke rooksmaak aan alles wat je erop bereidt.

Pastasalade pesto, tomaat en mozzarella

Pastasalade pesto, tomaat en mozzarella

  1. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer ondertussen de cherrytomaten en snijd de rucola fijn. Laat de olijven en mozzarellabolletjes uitlekken. Halveer de mozzarellabolletjes.
  2. Giet de pasta af en spoel onder koud stromend water. Laat goed uitlekken. Meng de rucola en de pesto erdoor. Schep de tomaat en olijven erdoor en verdeel de mozzarella erover.
Online BBQ magazine

Online BBQ magazine

Samen barbecueën met veel mensen (kidsproof natuurlijk!), ga je voor vega of vegan of wil je groots barbecueën met voordelige producten? Eens echt uitpakken, de beste burger bouwen en de lekkerste bijgerechten maken? In het nieuwe online BBQ-magazine geven wij je volop inspiratie en ook nog eens antwoord op al je BBQ-vragen. Haal alle benodigdheden in huis, steek de grill aan en gaan!