BBQ-spies
BBQ-spies

BBQ-spies

Houd je barbecuespies klassiek met alleen kip, vlees of garnalen, helemaal vegetarisch of varieer met verschillende ingrediënten op een stokje. Hoe dan ook: eten op een spies smaakt meteen een stuk feestelijker!

BBQ-spies recepten

Shaslick van de BBQ: zo doe je dat

Shaslick van de BBQ: zo doe je dat

Ingrediënten

3 porties

3

kipshaslickspiesen

1 el

arachideolie

3

Souq Libanese broden

150 g

rauwkost komkommer

3 el

knoflooksaus

3 el

chilisaus

Dit heb je nodig

  • barbecue

  1. Steek de barbecue aan. Bestrijk de shaslicks met de olie en gril in 8-10 min gaar. Keer regelmatig. Gril vlak voor het serveren ook de Libanese broden 30 sec. aan 1 kant.
  2. Haal met behulp van een vork het vlees en de groente van de spiesen en verdeel het over de broden. Verdeel de rauwkost, knoflooksaus en chilisaus erover, vouw dicht en serveer direct.