BBQ-spies
BBQ-spies

BBQ-spies

Houd je barbecuespies klassiek met alleen kip, vlees of garnalen, helemaal vegetarisch of varieer met verschillende ingrediënten op een stokje. Hoe dan ook: eten op een spies smaakt meteen een stuk feestelijker!

BBQ-spies recepten

Shaslick van de BBQ: zo doe je dat
Shaslick van de BBQ: zo doe je dat

Shaslick van de BBQ: zo doe je dat

Ingrediënten

voor 3 porties
  • 3 kipshaslickspiesen
  • 1 el arachideolie
  • 3 Souq Libanese broden
  • 150 g rauwkost komkommer
  • 3 el knoflooksaus
  • 3 el chilisaus

Nodig in de keuken

  • barbecue
  1. Steek de barbecue aan. Bestrijk de shaslicks met de olie en gril in 8-10 min gaar. Keer regelmatig. Gril vlak voor het serveren ook de Libanese broden 30 sec. aan 1 kant.
  2. Haal met behulp van een vork het vlees en de groente van de spiesen en verdeel het over de broden. Verdeel de rauwkost, knoflooksaus en chilisaus erover, vouw dicht en serveer direct.

Shaslick in Libanees brood

Gemakkelijk en snel: shaslick van de barbecue in Libanees brood! Lekker met rauwkost, knoflooksaus en chilisaus. Laat de zomer maar komen!

HOOFDGERECHT – 3 PORTIES – 10 MIN. 

INGREDIËNTEN
3 shaslicks (schaal)
1 el arachideolie
3 Libanese broden (Souq)  
150 g rauwkost komkommer
3 el AH knoflooksaus (knijpfle...

00:19