Garnalen op de bbq
Garnalen op de bbq

Garnalen op de bbq

Garnalen op de BBQ zijn feestelijk, zomers en áltijd lekker. Ben jij dol op grillstrepen en een smokey barbecue-smaak aan garnalen? Met deze fijne tips en recepten worden je garnalen altijd perfect sappig en heerlijk smaakvol.

Garnalen op de BBQ: zo doe je dat

Garnalen op de BBQ: zo doe je dat

  1. Steek de barbecue aan. Maak de garnalen schoon, maar laat de staartjes zitten. Snijd de knoflook fijn en halveer de citroen.
  2. Zet de grillpan op het rooster van de barbecue en verhit hierin de boter met de olie. Voeg de garnalen, knoflook, chilivlokken en wat zout toe en bak in 3­ tot 5 min. gaar. Gril ondertussen de citroenhelften op de snijkanten op het rooster van de barbecue. Snijd de peterselie fijn.
  3. Pers 1 citroenhelft uit. Breng de garnalen op smaak met het citroensap, bestrooi met de peterselie en serveer met de andere citroenhelft.
Online BBQ magazine

Online BBQ magazine

Samen barbecueën met veel mensen (kidsproof natuurlijk!), ga je voor vega of vegan of wil je groots barbecueën met voordelige producten? Eens echt uitpakken, de beste burger bouwen en de lekkerste bijgerechten maken? In het nieuwe online BBQ-magazine geven wij je volop inspiratie en ook nog eens antwoord op al je BBQ-vragen. Haal alle benodigdheden in huis, steek de grill aan en gaan!