Boen de citroen, rasp de gele schil en pers het sap uit de vrucht.
Meng de Hollandse garnalen met de mayonaise, 1 tl citroenrasp en 1 el citroensap (per 4 personen). Verdeel over de amuseglaasjes. Garneer de glaasjes met een paar plukjes tuinkers.
Mini-garnalencocktail maken: zo doe je dat
Ingrediënten
Aantal personen
0.5 citroen | |
200 gram verse Hollandse garnalen | |
2 eetlepel mayonaise | |
0.25 bakje tuinkers |
Dit heb je nodig
amuseglaasjes
Carpaccio-hapjes
Dit hapje van carpaccio is perfect voor kerst, oud en nieuw en eigenlijk alle borrels die er nog gaan komen. En met dit recept eet je carpaccio op drie manieren: carpaccio-asperges, carpaccio-glaasjes en carpaccio-spiesjes. Leuk om samen te serveren op een houten plank. Carpaccio is een klassieker die deze feestelijke upgrade verdient! Snel maken, deze trio van carpaccio.
INGREDIENTEN
12 aspergetip...
00:47
Populaire voorgerechten
Oud en nieuw vieren