Voorgerechten oud en nieuw

Inspiratie nodig voor de lekkerste voorgerechten voor oud en nieuw? De beste recepten voor een feestelijk voorgerecht op een rij. Van kleine hapjes om te delen tot volwaardige voorgerechten. Een goed begin van oudejaarsavond!

Mini-garnalencocktail maken: zo doe je dat

Ingrediënten

Aantal personen

0.5 citroen

200 gram verse Hollandse garnalen

2 eetlepel mayonaise

0.25 bakje tuinkers

Dit heb je nodig

  • amuseglaasjes

  1. Boen de citroen, rasp de gele schil en pers het sap uit de vrucht.

  2. Meng de Hollandse garnalen met de mayonaise, 1 tl citroenrasp en 1 el citroensap (per 4 personen). Verdeel over de amuseglaasjes. Garneer de glaasjes met een paar plukjes tuinkers.

Carpaccio-hapjes

Dit hapje van carpaccio is perfect voor kerst, oud en nieuw en eigenlijk alle borrels die er nog gaan komen. En met dit recept eet je carpaccio op drie manieren: carpaccio-asperges, carpaccio-glaasjes en carpaccio-spiesjes. Leuk om samen te serveren op een houten plank. Carpaccio is een klassieker die deze feestelijke upgrade verdient! Snel maken, deze trio van carpaccio.

INGREDIENTEN
12 aspergetip...

00:47