- 1
- 2
- 3
Ingrediënten
BBQ-recepten
BBQ-recepten
Aantal personen
2 aubergines | |
6 eetlepel olijfolie met citroen-aroma | |
250 gram mozzarella | |
15 gram verse munt | |
1 rode peper |
bakkwast
grillpan
tapasprikkers
Snijd elke aubergine in de lengte in 8 plakken van ca. een ½ cm dik. Verhit de grillpan. Bestrijk de aubergineplakken met de bakkwast aan beide kanten met de olie, bestrooi met zout en gril 6 min. Keer halverwege. Laat iets afkoelen op een schaal en bestrooi met wat zout.
Snijd elke bol mozzarella in 8 gelijke stukken. Haal de blaadjes van de takjes munt en snijd fijn. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees heel fijn.
Beleg elke aubergine met wat mozzarella, wat munt en wat rode peper. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Rol op, zet vast met een prikker en serveer.