Nacho ovenschotel
Nacho ovenschotel

Nacho ovenschotel

Nacho-ovenschotel is misschien wel de makkelijkste ovenschotel die er is: tortilla’s in een schaal en daarover (cheddar)kaas, tomaat, rode ui en jalapeñopeper. Serveer er guacamole bij en de maaltijd is klaar of de borrel kan beginnen!

Nacho ovenschotel recepten

Nachos met kaas en koriander maken: zo doe je dat

Nachos met kaas en koriander maken: zo doe je dat

Ingrediënten

8 personen

1

rode ui

1 el

jalapeñoplakjes in pot

2

tomaten

200 g

tortillachips naturel

125 g

crème fraîche light

100 g

geraspte Goudse belegen kaas 48+

10 g

verse koriander

Dit heb je nodig

  • grote ovenschaal (20 x 30 cm)

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ui in ringen, de jalapeñoplakjes fijn en de tomaten in kwarten. Verwijder de zaadjes van de tomaten en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
  2. Verdeel de tortillachips over de ovenschaal. Schep de crème fraîche erop en verdeel de ui, jalapeño en tomaat erover. Bestrooi met de geraspte kaas en zet ca. 7 min. in de oven tot de kaas gesmolten is. Haal de blaadjes van de takjes koriander en strooi erover.