Eenvoudig kerstmenu 2023
Eenvoudig kerstmenu 2023

Eenvoudig kerstmenu 2023

Ben je geen keukenprins of -prinses? Of toch last minute een kerstdiner organiseren? Maar wil je toch graag uitpakken tijdens het kerstdiner? Geen nood, dat kan! Met deze makkelijke kerstrecepten zet jij binnen no time een heerlijk eenvoudig kerstmenu op tafel. Met een maximum tijd van slechts 15 minuten per gerecht. Wij maken kerst 2023 extra feestelijk én simpel voor je!

Kerstfavoriet: mini meriguetaartjes

Kerstfavoriet: mini meriguetaartjes

  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pistachenoten 2 min. op middelhoog vuur. Laat afkoelen op een bord en hak fijn.
  2. Klop met een garde de mascarpone en kwark los en meng de poedersuiker en het rozenwater erdoor. Verkruimel de gevriesdroogde fruitmix en meng de helft kort door het mascarponemengsel.
  3. Snijd elk cakeje horizontaal doormidden. Verdeel de cakejes over serveerborden en besmeer de bovenkanten met de helft van het mascarponemengsel. Bestrooi met de helft van de pistachenoten en helft van de rest van de gevriesdroogde fruitmix. Leg er een schuimkransje op. Besmeer met de rest van het mascarponemengsel en bestrooi met de rest van de pistachenoten en gevriesdroogde fruitmix. Leg op elk cakeje een schuimkransje. Verdeel de verse frambozen op en rondom het torentje.